torsdag 11 februari 2010


jahaja. det är nästan pinsamt att skriva här..hehe.
det var ju hur längesen som helst sisst..Men jag hade liksom tappat sugen innen. och nu känner ja att den kanske är tillbaka.

Gårdagen var en mysig dag.
Den stratade med hemma mys med Iza Fisen. Sen kom Annie över på lite fika, sedan åka vi till mamma gruppen, senare till mamma kväll. Mamma kvällen vär jätte trevlig. verkligen mysigt. Vi träffades i Länghem och tovade, fikade, skrattade tillsammans. Hoppas att detta komer bli en regelbunden träff.

ser inte jätte mycket fram emot helgen, ska jobba dom mästa titmmarna av den. men det går väl bra ändå. tiden går väldigt fort när man jobbar ändå, kanske inte ska klaga heller ja har precis varit ledig 6 dagar i rad nu.

snart Fyller Iza 2 år. Försöker planera lite vad ja ska bjuda på och vad jag ska göra för tårta. Vi kommer bli nästan 30 personer så det blir lite trångt i våran 3a. vi får nog förflytta oss till mammas och pappas hus med lit emer plats.
men inom ett år kommer vi inte bo så trångt längre vi kommer flytta till ett "radhus" på 5 rum och kök. så då kan kals och trevlige middagar hållas hemma hos oss det ska bli riktogt roligt längtar så.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar